skip to Main Content

Serveis de Lloguer d’Equips i Materials per Esdeveniments

Personalitzem tot tipus d’esdeveniments, festes, actes i espectacles

Gràcies al nostre inventari d’equips, vam dissenyar solucions de so personalitzades i adaptades a l’entorn específic de cada esdeveniment, depenent dels objectius de cada un.

La qualitat dels nostres professionals juntament amb l’excel·lència del nostre material tècnic, ens permet proporcionar solucions d’il·luminació innovadores i diferents. Tenim una àmplia gamma d’opcions per fer que l’esdeveniment sigui un èxit.

Disposem de serveis multimèdia d’una altíssima qualitat. Els nostres sistemes de control de contingut i reproducció multimèdia, s’adapten a les necessitats específiques de cada client. Des reportatges amb diferents càmeres, amb drons, etc …

Disposem de material tècnic per a realitzar projeccions de vídeo que pot convertir qualsevol superfície en una pantalla dinàmica tenint en compte la seva morfologia. També missatges personalitzats a través del Làser fent que el seu esdeveniment sigui únic i exclusiu.

Material divers per completar la seva esdeveniment i que tot sigui perfecte, des dels escenaris més bàsics als grans muntatges per a festivals. També disposem de material per a esdeveniments publicitaris, actes polítics o convencions de qualsevol tipus.

Lloguer de Pantalles LED, tant per exteriors com interiors.

Diferents mides.

Formulari de contacte

  Nom*
  Cognoms
  Email*
  Telèfon*
  Missatge*

  He llegit i accepto el Avís Legal i la Política de Privacitat.

  Declaro, sota la meva pròpia responsabilitat, ser major de 18 anys i responc de manera exclusiva de la veracitat d'aquesta declaració.

  Back To Top